Retourneren?
Is jouw bestelling toch niet helemaal naar wens? Geen probleem! Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van een reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Jij hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kun jij gebruik maken van ons modelformulier, dit is niet verplicht. Deze kun je hier downloaden: Retourformulier

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retouradres
H2PWR
Leeuwendalersstraat 41
2026AA Haarlem
Nederland